Recommended Japanese Gyoza Restaurants

The shops we want to recommend.

ギョーザ 泰三 / Gyoza Taizo

注文が入ってがら薄皮に包んで焼きあげるこちらのお店。 餃子メニューは3種類、焼き餃子(8個)、ネギ餃子(16個)、しそ餃子(8個)が有ります。 #焼き餃子は薄皮で包まれた餡はニンニクと生姜が香り肉と野菜の旨みが詰まっています。 醤油タレに辣油を垂らしていただいても美味しいのですが、山椒をふりかけた味噌ダレにつけて食べても絶品です。 #しそ餃子は餡に大葉が入っており香りが良く、爽やかな酸味のあるすだちダレでいただくとあっさりと美味しくいただけます。 #ネギ餃子は焼き餃子の上に味噌ダレがかかった大量のネギが盛り付けられており、ネギと一緒に食べても美味しく、卵黄を絡めて食べても美味しくいただけます。 #キューリは浅漬けと深漬けが選べ、私がいただいた浅漬けでもしっかりと漬かっておりビールのアテに最適でした。 店内はそれほど広く無く餃子の提供にも少し時間が掛かるので回転が良く無いので開店直後が狙い目だと思います。

泉門天 京都祇園本店 / Senmonten Kyoto Gion Honten

Senmonten *Reservations not accepted*Credit cards not accepted.
“Gion Gyoza Senmonten” has been popular in Kyoto and Gion district since Showa period. I love this small dumpling because it does not use raw garlic, so we can enjoy without worrying about the smell of it.

ぎょうざ 歩兵 / Gyoza Hohei

Gyoza Hohei *Reservations not accepted*Credit cards not accepted.
This small Gyoza has crispy skin clogged with crispy skin,
has loved by Maiko.
You can enjoy the taste that has been selected as “Michelin Guide Bib Gourmand”continuously since 2015.